frontpage-collage

Om Mifa

Vår viktigste oppgave er å til enhver tid forstå og levere på de isolasjonsoppgavene kundene våre skal løse, sier daglig leder Stein J. Pettersen. Kundene trenger ikke flere leverandører enn oss, vi har produktene, kompetansen og løsningene. 
Mifa markedsfører og selger isolasjonsløsninger til olje, gass, marine, VVS, bygg, anlegg og industri. Sortimentet består av teknisk isolasjon, festemidler, passiv brannsikring og et stort utvalg tilbehør. Med lang erfaring og høy teknisk kompetanse kan Mifa gi kunden den beste løsningen til konkurransedyktige priser.

Opp til 30 års erfaring 

Vår kjernekunnskap er isolasjonsmaterialer og tilbehør. Vi leverer løsninger til isolering av varme/sanitær, kjøle/kulde, LNG og høytemperatur systemer. Vårt tilbud innen passiv brannsikring omfatter løsninger for de fleste typer rør-, kanal- og kabelgjennomføringer, samt produkter for brannbeskyttelse. Vi hjelper våre kunder med forslag til løsninger, valg av isolasjonsmaterialer samt dimensjonering. For våre kunders montører arrangerer vi montasjekurs innen VVS-isolering og brannsikring. 

MIFA AS ble etablert i 1962 og er et selskap med lange tradisjoner, kunnskap og erfaring innen levering av teknisk isolasjon. Selskapet startet som en isoleringsentreprenør, men valgte på et senere tidspunkt å overføre sin kunnskap til salg av avanserte isolasjonsmaterialer og løsninger. Den lange erfaringen innen isolasjonsteknikk gjenspeiles i vårt sortiment med gode og effektive løsninger innen materialer, tilbehør og verktøy. 

Visjon
Vår visjon er å være markedets beste leverandør av teknisk isolasjon og tilbehør.

Verdigrunnlag
Vi ønsker å være en viktig verdiskaper for våre kunder. Våre løfter er:

• Kundene først
• Kompetanse og fleksibilitet
• Kvalitet og innovasjon

Miljø
Mifa er opptatt av miljø. Effektiv isolering bidrar til å spare energi og bidrar på den måten positivt for miljøet.
Våre produkter tilfredsstiller alle miljøkrav. Det er ingen brommerte flammehemmere i våre cellegummi produkter fra K-Flex, og våre produkter er BREEAM-godkjent.

Sist publisert 08 mars 2016