Isoleringsnytt

Isoleringsnytt er en side som samler praktisk og teknisk kunnskap innen teknisk isolering i samarbeid med markedsledende leverandører som K-Flex, Knauf, 3M og Goebel. 
Temaene presenteres i form av artikler innen forskjellige material- og bruksområder.
Goebel skrue super A4 rustfritt stål trdobbel hardhet_mindre bilde_minst

Valg av skruer til festing av rustfri kledning til isolerte flater

16. februar 2016
Goebel skrue super A4 rustfritt stål trdobbel hardhet_mindre bilde_minst
Det er mange typer og kvaliteter skruer på markedet. Ikke alle fungerer like bra til festing av tynnplater i 316/A4 stål. Veldig ofte brekker de før de har kommet gjennom begge platene.


Goebel har utviklet en serie med selvgjengende SUPER Skruer. Disse er laget spesielt mot innfesting av tynnplater til kledning av isolasjon innen olje- og gass og petrokjemisk industri.

Fra spiss til hode


Super A4 selvgjengende skruer er laget av austenittisk korrosjons – syre – og umagnetisk stål. En annen viktig fordel er de ideelle gjengestigningene med de valsede flankene. Dette fører til at den underliggende platen trekkes opp til den øverste.

Et nøye valg av materialer sammen med den spesielle produksjonsprosessen har gjort det mulig å lage en overflate som er tre ganger hardere enn tradisjonelle kvaliteter. Hardheten på gjengevingene ligger langt over andre produkter. Moderne maskiner og effektiv produksjonskontroll gjør at man kan lage hvilken som helst størrelse og type skrue.

SUPER A4 selvgjengende skruer drar seg gjennom det forborede stålet av seg selv. Rust som oppstår pga av slitasje unngås. Alle SUPER A4 skurer er ytterligere korrosjonsbeskyttet med et Silver GL belegg. Dette belegget reduserer også skrumotstanden/friksjonene under innskruing. Skruene kan lett skrus ut igjen. Friksjonsmotstanden på SUPER A4 er så lav at platene kan skrus sammen for hånd.2777548250

Max brukstemperatur for – SUPER A4 +400 °C /- 60 °C .

SUPER A4 leveres med en oljebestandig polyamid eller med en EPDM myk gummipakning for bruk opp til 140 °.